Du er landet på Tamburin.dk, det helt rigtige sted at finde Vilac tamburin. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Vilac tamburin tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Vilac tamburin, Rainbow

Sidste produkt på vores liste er Vilac tamburin, Rainbow som vi har fundet til 110,95 hos Børnenes Kartel.

Forhandlerens beskrivelse:
Sød tamburin fra Vilac illustreret af kunstneren Any Westface med løvehoved i alle regbuens farver.
Tamburinen er en god måde at introducere børn for musik og rytmer. Materiale: træ og metal Måler 4,5 x 17 x 17 cm Fra 3 år Se alle varer fra Vilac…

Se hos Børnenes Kartel ❯❯

Dyreste Vilac Tamburin på listen er Vilac tamburin, Rainbow fra Børnenes Kartel med en pris på 110.95. Billigste udvalgte Tamburin er Vilac tamburin, Rainbow som du kan købe for 110.95 hos Børnenes Kartel. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Vilac Tamburin data og priser er hentet fra 1 butikker (Børnenes Kartel). Alle Vilac Tamburin tilbud er opdateret i dag 30-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tamburin guides:

Fandt du ikke det rigtige Tamburin blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tamburin: